Coach Bussum

Tijdens coaching is er alle ruimte voor jou om duidelijk te maken waar je mee te kampen hebt. Vertel me waar je mee rondloopt en hoe dit jouw gedachten en gevoelens bepaalt. Pas als je leert begrijpen hoe groot de invloed van dit alles is op jou, lukt het om de teugels in eigen handen te krijgen. Zo krijg je de controle over je emoties en gevoel.

Door aandacht te besteden aan wat jij voelt en dit tot in de kern uit te zoeken, krijg je inzicht. Dit helpt jou om jezelf te leren kennen en maakt het eenvoudiger om contact met anderen aan te gaan. Als persoon ben jij net als ieder ander mens uniek. Via coaching begeleid ik jou in je manier van communiceren. Begrip en communicatie zijn de sleutel tot een succesvol leven.

Coaching op maat

Weerbaarheid en veerkracht zijn belangrijk om op een stabiele manier je leven te leiden. Ze zijn van invloed op keuzes die we maken. Door als coach Bussum de coaching op maat aan te bieden, sta jij centraal en past de hulp echt bij wie jij bent. We kijken welk gedrag jou op dit moment onnodige energie kost. Dit buigen we om naar effectieve mentale flexibiliteit. De kracht van jouw persoonlijkheid helpt om alternatieven in te zetten en je veerkracht en weerbaarheid te vergroten.

Vertrouwen en veiligheid

Kenbaar maken wat jou dwarszit is niet eenvoudig. Ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt en durft te vertrouwen op mijn kennis en ervaring. Op het moment dat jij je kunt openstellen voor mijn hulp, beginnen we rustig met de ondersteuning die ik jou bied. Hoewel het vervelend is om negatieve emoties nog een keer door te maken, is het wel nodig om de kern van jouw problemen goed in kaart te brengen.

Voel je gesteund door mij. Ik begeleid je door het gehele traject. We gaan jouw drijfveren en overtuigingen onderzoeken en vervelende blokkades blijvend oplossen. Wat overblijft is een hoop energie en persoonlijke groei. Laat die nieuwe positiviteit de start zijn van jouw levensgeluk.

De toekomst met vertrouwen tegemoet gaan

Probeer te bedenken hoe fijn het is om vol vertrouwen je leven te leiden. Dit klinkt in het begin nog als een onmogelijke opgave, maar we gaan dit samen bereiken. Gebruik de kracht van coach Bussum om jouw persoonlijke groei te bereiken. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, voeren we gesprekken en maak ik gebruik van ondersteunende technieken. Alles is afgestemd op wat jij nodig hebt. Wat je nu nog parten speelt gaan we vervangen door doelen en mogelijkheden. Zo leer jij met coach Bussum met vertrouwen naar je toekomst te kijken.

Kom in contact met Rick Lindhout
Neem contact met mij op, dan zie ik je snel in mijn praktijk. Na de kennismaking gaan we aan de slag met het oplossen van jouw problemen.