Coaching van Rick Lindhout

Onze hersenen kunnen flink met ons aan de loop gaan. Gevoelens die we ervaren, kunnen flink beangstigend zijn. Dit wil nog niet zeggen dat er ook echt sprake is van gevaar. Laat mij je helpen door via coaching te onderzoeken hoe reëel jouw gevoelens zijn. We gaan datgene wat je voelt echt onderzoeken. Het zal je veel brengen.

Niet alleen geeft het je inzicht, maar het contact met anderen zal je ook makkelijker afgaan. Dat je verschilt van anderen is niet gek. Elk mens is immers uniek. We hebben allemaal onze eigen gewoontes en manieren van uiten. Als je dat echt leer begrijpen, ligt de weg naar communicatie en begrip open.

Hoe werk ik?

We beginnen heel rustig met de coaching. Je krijgt volop de ruimte om kenbaar te maken wat je dwarszit. Ik hoor graag van je hoe dit van invloed is op je gevoel en gedachten. Door helder te krijgen wat voor invloed dit op je heeft, kan ik je met coaching gericht helpen om vat op je emoties en gedachten te krijgen.

Wat werkt voor jou?

Het doel van de coaching is je inzicht geven in de keuzes die je maakt. Het kan zijn dat bepaald gedrag je niets brengt. We kijken daarom naar gedragsalternatieven en het vergroten van je veerkracht en weerbaarheid. Op het moment dat je kunt meebewegen in wat er speelt, heb je de psychologische flexibiliteit om emoties om te buigen. Dit zal passen bij wie je bent als persoon. Je leert hoe je met je persoonlijkheid op een goede manier met je emoties kunt omgaan.

Problemen op tafel leggen

We gaan op een ongedwongen manier starten. Je moet je veilig en vertrouwd voelen bij mij om het echt aan te kunnen gaan. Pas dan lukt het je om je open te stellen en kunnen we tot de kern van het probleem komen. Dit zal niet altijd zonder slag of stoot gaan, omdat je negatieve gevoelens weer naar boven haalt. Toch is het nodig om dit voor eens en altijd op te lossen.

Maak je geen zorgen, ik volg je en sta je bij in het gehele traject van coaching. We gaan onderzoeken wat jouw overtuigingen en drijfveren zijn. De blokkades die je nu ervaart, gaan we uit de weg ruimen. Dit merk je direct doordat je energie weer onbezorgd kan stromen. Laat je verrassen door de groei die je doormaakt en geniet van de positieve ervaringen.

Specialist Ouderengeneeskunde, Afdelingshoofd UMC, 58 jaar 2021
“Rick was een aantal jaren mijn coach. Onze gesprekken gaven mij nieuwe inzichten waardoor ik als mens en als leidinggevende verder ben gegroeid. Veel aan gehad!”

Man, Medisch specialist NWZ, 44 jaar
“Ik had niet gedacht dat je met zes gesprekken al zover kon komen.”

Chirurg, 49
“Het opleidingsprogramma dat de Baak onder leiding van Rick bood, is op veel terreinen life changing geweest. Zowel professioneel als persoonlijk.”

De toekomst ligt aan je voeten

Het lijkt nu misschien nog ver weg, maar hoe heerlijk zou het zijn als je het leven vol vertrouwen durft aan te gaan? De kracht van coaching zit hem in de persoonlijke groei die je tijdens het traject doormaakt. Hiervoor gebruiken we gesprekken en ondersteunende technieken die volledig zijn afgestemd op je situatie. We nemen de tijd die nodig is om de verandering in jou op een prettige manier te bereiken.

Als je ziet wat je mogelijkheden zijn en hoe je doelen kunt bereiken, ligt de wereld aan je voeten. We gaan dan samen doelen stellen en negatieve patronen blijvend doorbreken. Laat mij je dat inzicht geven en maak een afspraak.