Home

Psycholoog Alkmaar – Rick Lindhout

Zoek je een therapeut die zich goed kan inleven en rustig en prettig in de omgang is? Mijn naam is Rick Lindhout en vanuit mijn praktijk in Amsterdam en Groningen help ik je om je problemen en klachten op een deskundige manier samen met jou op te lossen. Vanuit mijn persoonlijke stijl kan ik serieuze onderwerpen en humor combineren en je zo door het hele traject van ontwikkeling en probleemoplossing begeleiden.

Mijn doel is jou handvatten te bieden die je nu, maar zeker ook in de toekomst helpen om zelf met je problemen aan de slag te gaan. Hierdoor word je weerbaar en leer je steeds beter hoe je met lastige situaties moet omgaan. Als deskundig psycholoog help ik jou om tot de kern van de problemen te komen en van hieruit aan de slag te gaan met het vinden van de oplossing.

Voel je gesteund

Twijfel niet aan jezelf omdat je leven op dit moment in het teken van klachten of problemen staat. Weet dat er elke dag mensen hulp zoeken voor dezelfde problematiek. Waar je mee rondloopt, is voor vele mensen de realiteit dus je bent echt niet de enige die voor deze uitdagingen staat. Het is ook helemaal niet zo raar dat je op bepaalde momenten in het leven even niet weet hoe het verder moet. Het vraagt om moed en inzicht om je te laten begeleiden bij problemen waar je zelf de oplossing niet voor weet.

Hulp van Psycholoog Alkmaar

Met de therapie die ik jou biedt, kan ik je vanuit mijn functie als Psycholoog Alkmaar helpen met onder andere:

Dit is nog maar een deel van de redenen waarom mensen bij mij in de praktijk komen voor hulp. Staat je klacht of probleem hier niet genoemd? Twijfel dan niet, maar zoek contact met mij. Waarschijnlijk kan ik jou als Psycholoog Alkmaar toch helpen. Misschien heb je lichamelijke klachten zonder te weten waardoor ze zijn ontstaan.

Het is goed om te weten dat je geestelijke toestand van invloed is op lichamelijke klachten. Denk hierbij aan nek- schouder- en rugklachten, maar ook slapeloosheid. Laat me samen met jou kijken waar de oorsprong van je klachten ligt.

Als lid van Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO )en het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) kun je vertrouwen op mijn deskundigheid en betrouwbaarheid.

Laten we samen op onderzoek uitgaan en de puzzelstukjes van je probleem stuk voor stuk in kaart brengen. Je zult zien dat je na mijn hulp weerbaar bent tegen problemen en ze het hoofd weet te bieden. Wat je nodig hebt, staat altijd centraal tijdens de gesprekken die we hebben.

Contact met mij

Vul het contactformulier in of bel me gewoon als je vragen hebt. Geen vraag of klacht is mij vreemd. Met mijn kennis en levenservaring sta ik je graag bij in je zoektocht naar een zorgeloos leven. Weet ook dat we online een sessie kunnen doen.