Over mij

Ik ben Rick Lindhout en vanuit mijn praktijk in Amsterdam en Groningen help ik mensen met uiteenlopende vraagstukken. De problemen waarmee iemand zich bij mij meldt, kunnen zowel privé als werkgerelateerd zijn. Met mijn kennis en ervaring heb ik al veel mensen op weg mogen helpen.

De afgelopen twaalf jaar ben ik ook inzetbaar als interventionist in teams én als groepscoach. Mijn kracht zit in de samenhang die ik zie tussen mensen, organisaties en teams. Gedrag en gevoelens zijn van grote invloed op hoe we in het leven staan. We vervullen meerdere rollen in het leven en zijn daarbij afhankelijk van anderen. Hoe we de beste versie van onszelf worden en wat daarvoor nodig is, daar kan ik mijn kennis bij inzetten.

Laat mij je helpen om de verborgen kracht in je naar boven te halen en tot de kern te komen van wie je bent en kunt zijn. Het maakt de samenwerking met anderen een stuk fijner en je voelt je een stuk beter.

Bij mij kun je terecht voor:

  • individuele therapie
  • individuele coaching
  • relatietherapie
  • coaching medici
  • trainingen persoonlijk leiderschap

Kom in contact met Rick Lindhout
Verbinding is de levenskracht die nodig is om te leven zoals je dat wilt. Neem contact met mij op, dan zie ik je snel in mijn praktijk. Na de kennismaking gaan we aan de slag met het oplossen van je problemen. Verder is het ook mogelijk om online een sessie te doen.