Psycholoog Bussum – Rick Lindhout

Kun jij wel wat deskundige hulp gebruiken en zoek jij een psycholoog die jou op een rustige manier bijstaat? Aangenaam, ik ben Rick Lindhout. Vanuit mijn praktijk in Bussum help ik mensen bij de meest uiteenlopende klachten en problemen. Typerend voor mijn manier van werken is mijn persoonlijke stijl. Altijd deskundig, maar ik schroom niet om een vleugje humor toe te passen, maar alleen wanneer dat kan. Zo houd ik de sessies ook voor jou een beetje luchtig en is er ruimte om even op adem te komen. Bij mij staan jouw belangen echt voorop. Met mijn kennis en inlevingsvermogen heb ik al veel mensen mogen helpen. Benieuwd met welke klachten de hulp van Psycholoog Bussum inschakelen?

Vraagstukken waarbij Psycholoog Bussum helpt

Het verlies van een dierbare, gevoelens van verdriet of machteloosheid. Deze heftige gevoelens raken je diep. Hoe kom je uit die continue stroom van gedachten en gevoelens en hoe zorg je dat jij je leven weer kunt oppakken? Vanuit mijn werk als psycholoog doen mensen onder meer een beroep op mij vanwege:

Staat jouw probleem hier niet bij? Schroom dan niet om toch contact met mij op te nemen. Psychologische hulp Bussum is ruim inzetbaar. De kans dat ik jou toch kan helpen, is groot.

Begrijpen waarom je met klachten rondloopt, is belangrijk. Het geeft jou het inzicht dat nodig is om tot de oorsprong van je problemen te komen. Het hebben van lichamelijke klachten kan best een mentale oorsprong hebben. Misschien heb je helemaal geen idee hoe het komt dat je klachten hebt ontwikkeld. Dit maakt het natuurlijk lastig om zelf te bepalen wat er aan de hand is en hoe je dit een halt toeroept. Kom daarom met mij in contact en vertel mij in alle rust jouw verhaal. Door wat jij mij vertelt, krijg ik meteen een beeld van de bron van de ellende.

Hulp accepteren getuigt van moed

In het leven komen we als mens regelmatig voor uitdagingen te staan. Soms is het gewoon lastig om problemen alleen op te lossen. Door de hulp van Psycholoog Bussum te accepteren, heb jij de belangrijkste hindernis genomen. Van hieruit mag jij je gesteund voelen door mij. Ik sta je gedurende het hele traject bij. Weet dat ik nergens van opkijk en dat ik geen vraagstuk vreemd vind. Alles wat jij mij vertelt, blijft tussen ons. Durf te vertrouwen mijn kennis en deskundigheid. Na een aantal sessies voel jij je sterker en zelfverzekerder. Wacht daarom niet langer.

Contact met Psycholoog Bussum

Laten we direct starten met de hulp die jij zo goed kunt gebruiken. Ik ben lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO )en aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). Neem gelijk contact met mij op, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Pas als jij je goed voelt bij mij als psycholoog Bussum gaan we concreet aan de slag met de psychologische hulpverlening.