Psycholoog Groningen – Rick Lindhout

Zoek jij een empathische therapeut die rustig en prettig in de omgang is? Mijn naam is Rick Lindhout en vanuit mijn praktijk bied ik jou deskundige hulp bij het oplossen van jouw problemen en klachten. Met mijn persoonlijke stijl combineer ik serieuze onderwerpen en humor om je te begeleiden tijdens het hele traject van ontwikkeling en probleemoplossing.

Mijn doel is om jou handvatten te bieden die niet alleen nu, maar ook in de toekomst helpen om zelf met je problemen aan de slag te gaan. Hierdoor word je weerbaar en leer je steeds beter hoe je met lastige situaties kunt omgaan. Als deskundig psycholoog help ik jou om tot de kern van de problemen te komen en van daaruit samen te werken aan het vinden van oplossingen.

Voel je gesteund en twijfel niet aan jezelf, want veel mensen zoeken dagelijks hulp voor vergelijkbare uitdagingen in het leven. Wat jij doormaakt is voor velen realiteit, dus je bent zeker niet de enige. Het is helemaal niet vreemd om soms even niet te weten hoe het verder moet. Het vraagt moed en inzicht om je te laten begeleiden bij problemen waar je zelf geen oplossing voor hebt.

Hij hielp me om zelf oplossingen te bedenken
“Ik heb geprobeerd er zelf uit te komen maar dat lukte niet. We hebben zes gesprekken gehad, waarin Rick me heeft geholpen om na te denken over mijn situatie, de zaken op een rijtje te zetten. Zowel op mijn werk als privé. Hij loste niet mijn problemen voor mij op, hij hielp me om zelf oplossingen te bedenken. Ik beveel hem van harte aan.”
Man, afdelingshoofd, wetenschapper, 53 Amsterdam UMC

Hulp van Psycholoog Groningen

Met de therapie die ik jou biedt, kan ik je bij Psycholoog Groningen helpen met onder andere:

Neem contact met mij op via het contactformulier of bel me als je vragen hebt. Geen vraag of klacht is mij vreemd. Met mijn kennis en levenservaring sta ik je graag bij in je zoektocht naar een zorgeloos leven.

Als lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) kun je vertrouwen op mijn deskundigheid en betrouwbaarheid.

Laten we samen op onderzoek uitgaan en de puzzelstukjes van jouw problemen stuk voor stuk in kaart brengen, zodat jij weerbaar wordt en leert om lastige situaties aan te pakken. Jouw behoeften staan altijd centraal tijdens onze gesprekken, of het nu privé of werkgerelateerd is.

Samen ontdekken we wie jij bent en kunt zijn, zodat je vol vertrouwen en met handvatten voor de toekomst verder kunt in jouw zoektocht naar een zorgeloos leven. Neem contact met mij op via het contactformulier of bel mij voor vragen of om een afspraak te maken. Ik sta klaar om je te ondersteunen op jouw persoonlijke groeipad.